Een nieuw doek voor je zonwering

Een zonnescherm is een nuttig voorwerp dat ervoor zorgt dat je op warme dagen geen last hebt van de zon binnen in huis en het er ook niet te warm wordt. Echter, juist onder invloed van de zon en haar stralen heeft een zonnescherm en dan met name het doek wel veel te lijden.

Koop een los doek

Heb je een doek zonnescherm nodig maar is het frame nog niet versleten? Dan kun je ook een los doek bestellen. Dit is verkrijgbaar voor alle types zonneschermen en ongeacht wat voor bediening erop zit. Je kunt het doek vervangen van zowel handmatig als elektrisch bedienbare zonneschermen.

Makkelijk en snel te bestellen

Het doek van een zonnescherm kun je snel en eenvoudig bestellen via internet. Bij Zonneschermdoek.nl kun je om te beginnen kiezen uit meer dan 70 verschillende kleuren. Je kunt een keuze maken uit een effen of een gestreept doek. Daarna vul je de maten in die je nodig hebt. Deze meet je het makkelijkst op je oude scherm, dan weet je namelijk ook zeker dat het altijd past. Je betaalt altijd een vaste prijs per vierkante meter en het maakt niet uit welke kleur of motief je kiest. Nadat je de maten hebt ingevoerd wordt er voor je berekend wat het zonneschermdoek gaat kosten. Ben je het daarmee eens dan kun je het doek meteen bestellen en betalen. Het wordt vervolgens binnen 10 werkdagen bij je thuis afgeleverd waarna je het zelf kunt monteren. Levering is mogelijk door heel Nederland en Belgiƫ.

Eenvoudig zelf te monteren

Denk je dat de montage moeilijk is? Lees dan altijd eerst goed de meegeleverde instructies door maar bekijk ook de instructiefilmpjes op de site. Hiermee lukt het jou ook om het doek aan het frame te bevestigen en is je zonnescherm weer als nieuw.