Riviera Maison: een prachtig merk

De spullen van Riviera Maison staan bekend om hun hoge kwaliteit. Op de website Wooninstijl.nl kun je geregeld nieuwe collecties vinden, waarin de nieuwste interieurdesigns gestalte krijgen. Op die manier ben je met dit merk altijd op de hoogte van de laatste mode. De spullen van dit bekende woonmerk worden bovendien vaak in de sale verkocht. Omdat er zo snel nieuwe designs bijkomen, worden de oude vaak op bijzondere outlet-dagen verkocht voor veel minder hoge prijzen. Ben je op een budget, dan kan dat erg aantrekkelijk zijn.

Interieurdesign voor een lage prijs

Ieder seizoen presenteert Riviera Maison een nieuwe collectie, die meegaat met de tijd van het jaar. De collecties heten van ook Spring, Summer, Autumn en Winter. Op het moment dat er een nieuwe collectie bijkomt, wordt er – zowel via de site als via de nieuwsbrief, waarin je ook allerlei leuke weetjes kunt lezen – een dag aangekondigd waarop de oude collectie in de uitverkoop gaat. Hier komen heel veel mensen op af, dus het is zeker de moeite waard om dit in de gaten te houden als je voor minder geld mooie spullen wil kopen.

Vier keer per jaar zeer interessante sales

De Riviera Maison Sale is een begrip onder mensen die zich bezighouden met interieurdesign. Je koopt immers nieuwe spullen van hoge kwaliteit en van een bekend woonmerk tegen hele lage prijzen. Dit kun je zowel online doen, als bij een van de verkooppunten waar Riviera Maison wordt verkocht. Het enige dat je hoeft te doen is in de gaten te houden, op welke dagen de outletsales plaatsvinden. Daarna kun je ter plekke je slag slaan, of via het internet mooie spullen, die overgebleven zijn van de vorige collectie, kopen voor een veel lagere prijs. Bij Riviera Maison is dus iedere keer weer wat nieuws te zien; houd de website in de gaten voor de mooiste aanbiedingen.