Wat slaap kan doen

Het begint bij je matras

Het krijgen van genoeg nachtrust is iets waar velen slechts van dromen. Er kunnen ongelooflijk veel redenen zijn waarom je niet elke nacht acht uur slaap mee kunt krijgen: een kleine die elke paar uur huilt, kinderen die niet kunnen slapen, storende geluiden, een slaapstoornis, een snurkende partner, of een oncomfortabel matras. Dit laatste zou eigenlijk geen probleem mogen vormen als het gaat om jouw nachtrust. Heb je er wel eens over nagedacht dat je ruim een derde van je leven op een matras doorbrengt? Het krijgen van genoeg slaap is dan ook enorm belangrijk, en zoiets als een oncomfortabel matras is binnen een wip opgelost. Om dit te doen, moet je overigens wel een aanbieder van matrassen weten die comfort zeer belangrijk vindt en ook garandeert. En dat is precies wat droomidee doet.

Pocketvoering matrassen

Droomidee is een aanbieder van matrassen die het belangrijk vindt dat klanten tevreden zijn en blijven met de matrassen die ze aanschaffen. Ook de beste matrassen 140×200 vind je hier. Deze matrassen zijn zeven zone pocketvoering matrassen. Dit houdt in dat de veren in het matras worden omsloten door een soort ‘pocket,’ een zakje lucht. Dit zakje zorgt ervoor dat de veren op de juiste plek blijven zitten en elkaar niet raken, maar bovenal dat je de veren niet kunt voelen wanneer je op het matras ligt. Daarmee ervaar je nog eens echt comfort.

Meer dan genoeg opties

140×200 is het kleinste formaat tweepersoons matrassen dat droomidee op voorraad heeft. De andere direct leverbare afmetingen zijn 80×200, 90×200, 120×200, 160×200 en 180×200. Al deze uitvoeringen kunnen ook geleverd worden met een lengte van 210 of 220 cm. Zit jouw gewenste maat er alsnog niet tussen? Matrassen kunnen bij droomidee ook op maat gemaakt worden, indien gewenst. Bij het formaat 140×200 is het een optie om voor een matras met traagschuim te kiezen. Dit is een matras met schuim erin die zorgt voor extra ondersteuning van het lichaam, doordat het de vorm van je lichaam aanneemt.